Pas de Cygne

Zwanenzang

 

'Zwanenzang' is een stiekem concert van Martijn Schrier en Sofie de Klerk. Een fluit, een accordeon en het lichaam als blaasinstrument. Een drang naar de constante verbinding met het moment, met elkaar en met jullie. Een verlangen om samen te zijn. Ademend. 

Pas de Cygne gaat verder en speelt van 21 juli - 1 augustus hun tweede voorstelling 'Aankleefzwaan' tijdens het Boslab theater festival. 

 

 

 

 

 

 

Duo LaForla

 

Een beetje romantisch zijn ze wel of een beetje barok het is maar net welk programma ze spelen. De unieke combinatie van Bastrombone en Accordeon draagt een warm en melancholisch gevoel met zich mee. Het vrolijke duo schroomt niet om je de prachtige klanken van deze combinatie te laten horen. 

Ze streven ernaar meer componisten te laten schrijven voor deze combi en in de tussentijd spelen ze bewerking van Bach, Ravel, Frescobaldi, Respighi en vele anderen. 

De samenwerking ontstond als een experiment maar de muzikale klik was er al vrij snel. Met de Italiaanse charme van Mattia Petrogalli en de Nederlandse nuchterheid van Sofie de Klerk maakt dit duo de meest prachtige programma's. 

Pierre's zus

 

Ze zijn een beetje brutaal, hebben veel power en zingen/spelen de liedjes die gaan over de zus van Pierre. Ze heet Madeleine, Rosa, Julia, in elke chanson wordt er wel gezongen over een dame en die muziek spelen zij. 

Op een geheel eigen wijze met Accordeon, Saxofoon en drums stormen ze het podium op en veroveren je hart. Deze Dames zijn Pierre's zus. 

De band bestaat uit: Sofie de Klerk, Vicy Pfeill en Alessandra Reiner. Hun debuut concert staat gepland voor mei 2021 in Wenen. 

Ze waren al wel te horen op Oe1 een van de grotere radiostations van Oostenrijk.